scamp's op borsbeekse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. kuis de scampi's en haal zeker het darmkanaal eruit.
  2. snij 4 teentjes look fijn en doe ze in een doos die je kan afsluiten samen met wat olijfolie en de gekuisten scampi's.
  3. snij de rode paprika in grove stukken en stoof deze aan in een potjes samen met 1ui.
  4. voeg het water en de bouillon toe en laat 10min. pruttelen op een zacht vuurtje.
  5. mix de saus en kruid naar smaak af met pezo.
  6. bak de scampi's doe er op het laatste nog een fijn gesneden ui bij en 4 teentjes look.
  7. kook de rijst beetgaar.
  8. bordschikking:
  9. leg de rijst op een hoopje met daarover de scampi's
  10. doe de saus in apparte potjes op doe deze over de scampi's of ernaast.
  11. leg er een mooi bosje tuinkers bij.
  12. tip: dit gerechtje kan ook als voorgerecht met een stukje frans brood.
  13. smakkelijk

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?