Recept 05 (0 stemmen)

Scampisoep met lookbroodjes

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de diepgevroren scampi’s 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kan pellen
  2. Snij de diepgevroren bloemkoolroosjes in kleine stukken.
  3. Breng de kreeftensoep met evenveel water zachtjes aan de kook.
  4. Kruid de gepelde scampi’s met peper en een weinig zout.
  5. Voeg vervolgens de kleine bloemkoolroosjes en de scampi’s bij de soep. Laat 5 min. zachtjes doorkoken. Werk af met de peterselie
  6. Voor de lookbroodjes mengt u de boter met de 3 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. fijngehakte peterselie.
  7. Snij het stokbrood in de lengte middendoor en smeer er de lookboter op. Verdeel het brood in porties en laat het enkele minuten kleuren onder de grill.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?