Scampisoep met lookbroodjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de diepgevroren scampi’s 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kan pellen
  2. Snij de diepgevroren bloemkoolroosjes in kleine stukken.
  3. Breng de kreeftensoep met evenveel water zachtjes aan de kook.
  4. Kruid de gepelde scampi’s met peper en een weinig zout.
  5. Voeg vervolgens de kleine bloemkoolroosjes en de scampi’s bij de soep. Laat 5 min. zachtjes doorkoken. Werk af met de peterselie
  6. Voor de lookbroodjes mengt u de boter met de 3 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. fijngehakte peterselie.
  7. Snij het stokbrood in de lengte middendoor en smeer er de lookboter op. Verdeel het brood in porties en laat het enkele minuten kleuren onder de grill.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?