Recept 05 (0 stemmen)

Scampislaatje met groene appel en curry

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak eerst de saus: Stoof de sjalot en appelblokjes in een weinig olijfolie aan. Strooi er de currypoeder over. Laat twee minuten verder stoven. Voeg de kokosmelk en gevogeltebouillon toe. Kruid met peper en zout.
  2. Laat dit voor de helft inkoken. Mix dit fijn en giet de saus door een zeef. Houd dit warm.
  3. Kruid de scampi en bak ze gaar in olijfolie.
  4. Meng de julienne van appel met de fijngehakte rozemarijn en het limoensap.
  5. Dresseer een hoopje appel en leg er de scampi over. Napeer met de saus en verder afwerken met wat julienne van appel en koriander blaadjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie