Scampislaatje met groene appel en curry

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 SAUS : Stoof de prei , selder , ananas , banaan , appel , en sjalotten in een weinig olijfolie aan. Strooi de kerriepoeder erover en laat eventjes aan de groenten en fruit kleven. Bevochtig met de kokosmelk en gevogeltebouillon. Kruid met peper & zout en eventueel nog wat kerriepoeder en voeg een laurierbladje toe. Laat de saus voor de helft inkoken zeef door een fijn puntzeef en hou warm. Pel ondertussen de scampi' s verwijder het darmkanaal , kruid met peper & zout en kerriepoeder . Schroei de scampi' s dicht in olijfolie en laat verder garen. Spoel de appels en rasp fijn . Meng met de fijngehakte rozemarijn en het limoensap. Dresseer de geraspte appel op een torentje en leg er de scampi's omheen (6/persoon) en nappeer de saus er rond. Versier met resterende appelrasp. Ideaal om met rijst te eten. Geniet ervan!!!!!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?