Scampislaatje met groene appel en curry

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 SAUS : Stoof de prei , selder , ananas , banaan , appel , en sjalotten in een weinig olijfolie aan. Strooi de kerriepoeder erover en laat eventjes aan de groenten en fruit kleven. Bevochtig met de kokosmelk en gevogeltebouillon. Kruid met peper & zout en eventueel nog wat kerriepoeder en voeg een laurierbladje toe. Laat de saus voor de helft inkoken zeef door een fijn puntzeef en hou warm. Pel ondertussen de scampi' s verwijder het darmkanaal , kruid met peper & zout en kerriepoeder . Schroei de scampi' s dicht in olijfolie en laat verder garen. Spoel de appels en rasp fijn . Meng met de fijngehakte rozemarijn en het limoensap. Dresseer de geraspte appel op een torentje en leg er de scampi's omheen (6/persoon) en nappeer de saus er rond. Versier met resterende appelrasp. Ideaal om met rijst te eten. Geniet ervan!!!!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?