Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. De scampi's pellen, De tomaten pellen en ontpitten, alleen het vruchtvlees gebruiken
  2. Look en sjalotjes pellen
  3. De boter bruinen op een middelmatig vuur
  4. Sjalotjes toevoegen, teentjes look persen en toevoegen
  5. Lichtjes bruinen en dan de scampi's toevoegen
  6. Scheutje sherry toevoegen
  7. Kruiden met curry, paprika, zout en veel peper
  8. De tomaten toevoegen en drie koffielepels tomatenpuree
  9. Goed roeren en zachtjes laten sudderen
  10. Als het zaakje goed doorkookt de room toevoegen, proeven en desgewenst wat suiker bijvoegen. Je kan dit gerecht verfijnen met groene en rode pepers en en een slaatje bij opdienen
  11. De scampi's opdienen met stokbrood of ongepelde rijst

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?