Scampis met spinazie-kruidensaus en rijst

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst in voldoende water met een beetje zout.
  2. Laat de spinazie met de wijn en de Solo Crèmefine Cuisine garen.
  3. Breng ze op smaak met wat citroensap met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  4. Verhit de Solo in een pan en braad de scampi's samen met het fijngehakte teentje knoflook.
  5. Ondertussen kan u de spinazie zéér fijn mixen tot een schuimige saus ontstaat.
  6. Schik de rijst in een kransje op een bord, leg hierin de garnalen en besprenkel deze met wat van de braadjus met de knoflook.
  7. Giet het spinazieschuim erover.

Tip

U kan het bord verder versieren met verse kruiden. Enkele geroosterde pijnboompitten maken het werk meer dan af.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door pascal lekker op 10 maart 2018 om 10u09

Geweldig !!! thx

Gepost door Solo op 14 maart 2018 om 14u42

Leuk om te horen dat het in de smaak valt!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?