Ingrediënten voor 2 personen
- 500 gr spirelli
- 500 gr scampi's
- 200 gr spekreepjes
- geitenkaas(chèvre doux)
- kruidenboursin
- koffiemelk
- room
- olijfolie
- cayennepeper
- oregano
- kurkuma
- peper en zout
Bereidingswijze
- - pasta beetgaar koken
- - wok de spekreepjes in olijfolie.
- - voeg de scampi's toe
- - daarna room, geitenkaas, boursin en koffiemelk ( naar smaak) toevoegen en voorzichtig alles mengen
- - kruiden met peper, cayennepeper, zout, oregano en kurkuma 4
- - voeg de gekookte pasta erbij, opbakken en opdienen
- TIP: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden.
- Het kan als hoofdgerecht, maar is ook heerlijk als slaatje bij de BBQ.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?