Scampi's met peer en kerrie

Bereidingswijze

  1. Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte darmkanaal.
  2. 2 Spoel het preiwit en snipper het fijn. Schil de peer, verwijder het klokhuis, snij verder in stukjes. Borstel de paddenstoelen droog schoon, snij ze in plakjes.
  3. 3 Stoof preiwit, peer en paddenstoelen kort aan in olijfolie. Voeg er de azijn en het druivensap aan toe. Dek af en laat 5 minuten stoven.
  4. 4 Doe er de scampi's bij. Kruid met een mespuntje kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat 4 tot 5 minuten garen.
  5. 5 Verdeel alles over voorverwarmde borden. Lekker met stokbrood

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?