Recept 05 (0 stemmen)

Scampi's met peer en kerrie

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte darmkanaal.
  2. 2 Spoel het preiwit en snipper het fijn. Schil de peer, verwijder het klokhuis, snij verder in stukjes. Borstel de paddenstoelen droog schoon, snij ze in plakjes.
  3. 3 Stoof preiwit, peer en paddenstoelen kort aan in olijfolie. Voeg er de azijn en het druivensap aan toe. Dek af en laat 5 minuten stoven.
  4. 4 Doe er de scampi's bij. Kruid met een mespuntje kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat 4 tot 5 minuten garen.
  5. 5 Verdeel alles over voorverwarmde borden. Lekker met stokbrood

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie