Ingrediënten voor 4 personen
- 1500 gr scampi's
- 500 gr champignons
- 3 stuks ajuinen
- 6 teentje look
- olijfolie
- 10 stuks sjarlotten
Bereidingswijze
- VOORBEREIDING
- scampi's pellen en darm kanaal verwijderen
- champignons snijden
- sjarlotjes en ajuin snijden in fijne ringen
- look kuizen en hartje verwijderen
- BEREIDING
- laat klontje solo en veel olijfolie warm worden in een pan
- voeg ajuin en sjarlotjes toe laat die half gaar worden
- voeg shampignons toe
- voeg eventueel nog olijfolie bij
- werk af met veel geperst look en peterselie
- laat even inkoken eventueel nog olijfolie bij doen
- peper en zout toevoegen
- in andere pan bak je de scampi's krokant en voeg je saus toe
- zeer lekker als voorgerecht met stukje brood en goed glas witte wijn
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door schillebeek op 29 juni 2010 om 20u20
ga ik ook eens proberen
Hoeveel sterren geef jij dit recept?