Recept 05 (0 stemmen)

Scampi’s met knoflooksaus en pasta

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: voor 4 personen
  2. 24 dikke scampi’s, boter, 8 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, witte wijn of sherry, 2 eetlepels water, 2 dl room, 2 eetlepels gehakte peterselie, 2 tomaten of zongedroogde tomaten , 1 courgette, 1 chilipeper.
  3. Bereiding: Pel de scampi’s en kruid ze. Bak ze in de boter en voeg er de gehakte knoflook en sjalot aan toe. Blus met de witte wijn en het water en voeg er de room aan toe. Laat inkoken tot de saus ingebonden is en doe er de peterselie bij. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de courgette in blokjes. Stoof de tomaten en courgette met de chilipeper in wat boter. Serveer de scampi’s met de chiliratatouille en de pasta.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie