Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. - Smelt de boter in de pan.
  2. - Maak de ui schoon en hak hem fijn.
  3. - Voeg wat kerriepoeder bij de boter en de ui en myoteer deze, totdat de ui glazig wordt.
  4. - Maak scampi schoon.
  5. - Voeg ze bij de ui en voeg ½ dl room toe.
  6. - Kook de saus langzaam in.
  7. - Haal na 10 min de scampi eruit en hou warm.
  8. - Maak liaison van eidooier en de rest van de room.
  9. - Voeg deze, van het vuur bij de saus.
  10. - Voeg naar smaak zout, peper, cayennepeper toe.
  11. - Leg de scampi’s er weer in en serveer met “Indische” rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?