Scampi's met courgette en pijnboompitten in een tomatenroomsausje op basis van Alpro

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak terwijl de pasta kookt de groenten en scampi's schoon. Smelt de Alpro soya Bakken en Braden in een hete wok en roerbak de scampi's samen met de dunne schijfjes courgette en de sjalot. Kruid af met peper en zout.
  2. Haal de scampi's en groenten uit de pan zodra ze gaar zijn. Voeg de Alpro soya Cuisine en de tomatenpuree bij het kookvocht. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat en laat alles goed doorkoken.
  3. Rooster de pijnboompitten zonder bakboter of olie in een antiaanbakpan.
  4. Schik de pasta op een bord en leg er de groenten en scampi's bovenop. Giet er wat saus over en werk het bord af met geroosterde pijnboompitten

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?