Ingrediënten voor 4 personen
- 20a30 scampis
- 300gr witte asperges ( eventueel diepvries )
- 165ml kokosmelk
- 1/4 visbouillonblokje
-
1eetlepel solo
- 1 eetlepel kerrie
- 1/4 vers potje bieslook
- 3 takjes koriander
- peper en zout
- sausbinder
Bereidingswijze
- scampis pellen en darmkanaal eruithalen
- koriander en bieslook fijnsnipperen
- asperges in 3 a 4 stukken snijden
- boter smelten in kookpan en de asperges erin toevoegen
- roeren kokosmelk toevoegen en de kerrie
- op smaak brengen met peper en zout en het 1/4 visbouillon blokje
- onafgedekt laten sudderen gedurende een 8 tal minuten
- scampis toevoegen en delikaat omroeren
- zachtjes laten verder sudderen gedurende een 5 tl minuten
- eventueel saus binden
- de gesnipperde bieslook en koriander toevoegen
- Afwerken met grof gehakte koriander en eventueel een broodje erbij serveren
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?