Recept 45**** (3 stemmen)

scampi's met asperges en kerrie

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. scampis pellen en darmkanaal eruithalen
  2. koriander en bieslook fijnsnipperen
  3. asperges in 3 a 4 stukken snijden
  4. boter smelten in kookpan en de asperges erin toevoegen
  5. roeren kokosmelk toevoegen en de kerrie
  6. op smaak brengen met peper en zout en het 1/4 visbouillon blokje
  7. onafgedekt laten sudderen gedurende een 8 tal minuten
  8. scampis toevoegen en delikaat omroeren
  9. zachtjes laten verder sudderen gedurende een 5 tl minuten
  10. eventueel saus binden
  11. de gesnipperde bieslook en koriander toevoegen
  12. Afwerken met grof gehakte koriander en eventueel een broodje erbij serveren

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie