Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. scampis pellen en darmkanaal eruithalen
  2. koriander en bieslook fijnsnipperen
  3. asperges in 3 a 4 stukken snijden
  4. boter smelten in kookpan en de asperges erin toevoegen
  5. roeren kokosmelk toevoegen en de kerrie
  6. op smaak brengen met peper en zout en het 1/4 visbouillon blokje
  7. onafgedekt laten sudderen gedurende een 8 tal minuten
  8. scampis toevoegen en delikaat omroeren
  9. zachtjes laten verder sudderen gedurende een 5 tl minuten
  10. eventueel saus binden
  11. de gesnipperde bieslook en koriander toevoegen
  12. Afwerken met grof gehakte koriander en eventueel een broodje erbij serveren

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?