Altijd weten wat je gaat eten?
scampi's met asperges en kerrie
Bereidingswijze
- scampis pellen en darmkanaal eruithalen
- koriander en bieslook fijnsnipperen
- asperges in 3 a 4 stukken snijden
- boter smelten in kookpan en de asperges erin toevoegen
- roeren kokosmelk toevoegen en de kerrie
- op smaak brengen met peper en zout en het 1/4 visbouillon blokje
- onafgedekt laten sudderen gedurende een 8 tal minuten
- scampis toevoegen en delikaat omroeren
- zachtjes laten verder sudderen gedurende een 5 tl minuten
- eventueel saus binden
- de gesnipperde bieslook en koriander toevoegen
- Afwerken met grof gehakte koriander en eventueel een broodje erbij serveren
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?