Recept 45**** (2 stemmen)

scampi's in tomatenroomsaus

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. ik neem hier altijd 2 zakken scampi's uit de diepvrieslaat water koken met wat zeezout en peper in
  2. wanneer het water kookt doe er de nog bevroren scampis in wanneer het water terug kookt ongeveer een 3 minuten laten doorkokenhaal de scampi's uit de pot en houd het water in de potkoel ze af onder stromend koud waterpel daarna de scampis en gooi de pellen in de pot water
  3. mix dit grof en laat ongeveer 10 minuten k okengiet wat van dit vocht door een zeef in een komverhit de olie in een pot en doe de scampi's erinlaat de scami's ff bakken en strooi er de droge visfond en de bloem erbijblussen met water en het kookvocht van de scampi's tot de gewenste dikte van de saus
  4. doe er een eetlepel tomatenpuree in en roer door elkaarlaat dit allemaal nog wat sudderendoe er ook wat van de room bij volgens smaaken laat nog 5 à 10 minuten sudderendien warm op

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door jim666 op 23 maart 2015 om 20u10

Zou wel fijn zijn....

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie