Altijd weten wat je gaat eten?
scampi's in de wok
Bereidingswijze
- Pel de scampi's en ontdoe ze van hen darmkanaaltje.
- Ondertussen kan je water opzetten om de pasta te koken.
- Snij de champignons in schijfjes.
- Kook de pasta gaar.
- Verhit de olie in de wok, voeg de sojascheuten toe, wat later de champignons.
- Kruid met peper en zout.
- Voeg de scampi's toe die je vooraf kruid met wat cayennepeper.
- Verkruimel 1/4 van een bouillonblokje boven het gerecht.
- Voeg de tomatensaus met basilicum toe en doe er een scheutje sojasaus bij.
- Voeg op het laatste een beetje room toe.
- Schep de pasta in borden, overgiet met de scampi's in saus.
- Werk af met wat verse basiliucm
- Eet smakelijk
- P.S. : lekker met een glaasje witte wijn !
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door WendyH op 13 januari 2012 om 17u35
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?