use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Scampipannetje onder een hoedje van bladerdeeg
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Scampipannetje onder een hoedje van bladerdeeg

Scampipannetje onder een hoedje van bladerdeeg

Je hebt niet altijd veel tijd nodig om lekkere dingen te kunnen klaarmaken.

Dankzij producten zoals bijvoorbeeld Iglo Idee-Menu bespaar je tijd en kan je ook eens wat anders doen dan achter de potten staan.

Je hebt niet altijd veel tijd nodig om lekkere dingen te kunnen klaarmaken.

Dankzij producten zoals bijvoorbeeld Iglo Idee-Menu bespaar je tijd en kan je ook eens wat anders doen dan achter de potten staan.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Op tijd klaar
    35 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 Scampipannetje Iglo Idee-Menu
  • 1 doosje ananas in schijven(4)
  • 1 tomaat
  • 1 pakje gebruiksklare bladerdeeg
  • 1 ei

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Bereid het scampipannetje zoals beschreven op de verpakking en vervang een gedeelte van de melk door het sap van de ananas.
  2. Neem ondertussen 4 kleine vuurvaste potjes. Draai een van deze potjes om en gebruik het om 4 deksels uit de bladerdeeg te snijden.
  3. Vul de potjes met het bereide scampipannetje.
  4. Snijd de tomaat in 4 schijven en bedek daar het scampipannetje mee.Leg vervolgens nog een schijf ananas op de tomaat.
  5. Bestrijk de randen van de potjes met het eigeel en bedek het geheel met het deksel van bladerdeeg.
  6. Bestrijk dan nog eens de deksels met eigeel en laat de potjes 15 minuten bakken in een op 200°c voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.