scampies met pikante saus

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Uien en sjalotten fijn snipperen en bakken in de olijfboter.Doe er de tomaten in blokjes, gepelde tomaten bij en de gesnipperde paprika’s, mag ook 2 rode paprika en 2 gele.
  2. Alles laten glanzen in de pan.
  3. De look snipperen, de bouillon en de room in de pan
  4. De cognac bijgieten
  5. Twee uur laten sudderen op een zacht vuur tot de vloeistof gehalveerd is.
  6. Doe er de peper, pili-pili en paprika kruiden, zout bij en proef voor de smaak, het moet licht
  7. Pikant op de tong zijn.
  8. Pel de scampi’s en bak ze in een beetje olijfolie, niet meer dan 3 minuten
  9. Kook de pasta of snij de bagget in stukken
  10. serveer de schotel met de peterselie, strooi wat peper op de borden, heerlijk…..

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?