Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g gekookte tijgergarnalen
- sap van 1 limoen
- 4 eetlepels ketchup
- 3 takjes koriander fijngesneden
- zout
- 1 eetlepel oestersaus
- 5 druppels tabasco
- 0.5 ui
- 1 avocado in blokjes gesneden
- peper
Bereidingswijze
- Doe de garnalen in een kom en besprenkel ze met het limoensap.
- Voeg de overige ingrediënten , behalve de avocado, toe en meng goed.
- Kruid met zout en peper, en voeg dan de avocado toe.
Tip
Halveer twee avocado's, haal de pit eruit en vul ze met de cocktail. Dit gerecht is lekker met zoute crackers.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door zonny op 21 mei 2010 om 13u28
daar nog een héérlijk roseetje bij en het kan niet meer stuk
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?