Recept 05 (0 stemmen)

scampibrochette met komkommer

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  2. Leg de scampi in een schaal en overgiet met de marinade, zet 2 uur in de koelkast, roer regelmatig om. Snij komkommer en courgette met behulp van een mandoline of dunschilller in brede linten.
  3. Bestrooi met peper&zout en olijfolie, goed mengen.
  4. Maak van de 4 stengels citroengras spiesje.
  5. haal de scampi uit de marinade en laat uitlekken, prik ze op de citroengrasspiesjes en gril ze op de BBQ.
  6. Serveer op een bedje van courgette- komkommerlinten, met en stukje stokbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door justmyself op 28 oktober 2009 om 16u20

wauw, dit is dus echt wel super lekker!! voor herhaling vatbaar of zoals ze hier zeggen: daarvoor ga ik naar de kermis!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie