Altijd weten wat je gaat eten?
Scampi Tempura
-
20 st Scampi
-
100 gr Bloem
-
1 zakje Bakpoeder
-
2 st Eieren
-
1 dl ijskoud water
-
Wasabi Ginger Dressing (Oil & Vinegar)
Bereidingswijze
- Klop het eiwit van 2 eieren stijf met een snuifje zout.
- Zeef de bloemen meng met het bakpoeder en het ijkoude water.
- Klop met de mixer gedurende 2 minuten
- Roer er voorzichtig het eiwit onder
- Bewaar het deeg in de koelkastWentel de scampi's in het deeg en leg ze voorzichtig in het frituurvet
- Laat 2 minuten bakken op 175°C
- Dep droog met keukenpapier
- Serveer met wasabidressing
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?