Recept 55***** (13 stemmen)

Scampi 's Diabolique à la Véronique

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de scampi’s Verwarm de olie in een braadpan Kruid de scampi’s met peper en zout en bak de scampi’s langs beide zijden . Cutter alle groentjes fijn en voeg deze bij de scampi's. Ook de chilipepers zeer fijn cutteren. Blus de pan met de witte wijn en voeg het water en het kippebouillonblokje eraan toe. Voeg dan ook de ketchup, de tomatenpuree en de room toe en u kruid met paprikapoeder, pili-pili en cayennepeper en dan alles even laten inkoken. U maakt de saus pikant naar keuze. Voeg ook nog een beetje dragon toe. Indien u niet zo voor dragon bent dan kan u dit vervangen door peterselie. Opdienen met rijst of pasta of met chiabatta..

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door Véroniquesken op 11 oktober 2013 om 19u20

Aan Evyohst. Als de saus lopend blijft ligt dat meestal aan de room. het beste resultaat is altijd met volle room werken. Ligt room of andere room werkt nietzo goed in recepten. hoop u hiermee geholpen te kunnen hebben :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie