Recept 55***** (2 stemmen)

Scampi op z'n Spaans !

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zo maak je het.
  2. Pel de sjalotten en de knoflook en hak deze fijn.
  3. verwarm de olijfolie in een ruime pan bak en fruit de sjalotten en de knoflook er in.
  4. Voeg de scampi toe en bak gedurende 1 minuut mee.
  5. Voeg de cognac toe en flambeer deze.
  6. Laat de cognac uitkoken en blus met de maderawijn en voeg
  7. onmiddellijk de room toe.
  8. Voeg de tomaten puree ,de curry poeder en een beetje cayennepeper toe.
  9. Naar gelang eigen smaak kan men meer toevoegen van de cayennepeper of curry poeder.
  10. Breng alles even stevig aan de kook en kruid af met zout.
  11. Schik op een bord en werk af met de gemende sla.
  12. ook lekker met pasta of gewoon stokbrood.
  13. Smakkelijk?

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie