Ingrediënten voor 4 personen
- 32 scampi
- 8 sneetjes Italiaanse hesp (flinterdun)
- 2 dl sojaroom
- 2 dl melk
- 3 el tomatenpuree
- 3 el boter
- 1 ui
- 1 teentje look
- Fijngesnipperde peterselie
- Peper
- Zout
- Paprikapoeder
- Pili pili
- Cayennepeper
Bereidingswijze
- Kuis de scampi en dep ze droog.
- Snij de sneetjes hesp elk in 4 kleine reepjes en wikkel elke scampi in een reepje.
- Snipper de ui fijn.
- Bak de scampi (kruid ze met peper en zout) en de ui.
- Pers de knoflook erbij en kruid bij met peper.
- Haal de scampi’s uit de pan en doe er aluminiumfolie over om ze warm te houden.
- Doe de tomatenpuree in de pan en bak 1 minuut. Voeg nu de melk en room toe.
- Laat even inkoken. Voeg hierbij naar goesting paprikapoeder, pili pili en cayennepeper toe.
- Tip: Serveer er stokbrood of tagliatelle bij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?