Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg scampi
- 100 gr zongedroogde tomaten in olijfolie
- 1 dl kippenbouillon
- 2 dl droge witte wijn
- 4 dl room
- 4 sjalotjes
Bereidingswijze
- Pel de sjalotjes en snijd in kleine stukjes.
- Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
- Verhit wat olie van de zongedroogde tomaten in de wok en roerbak de scampi en de sjalotjes.
- Haal de scampi uit de wok en houd die warm.
- Giet de kippenbouillon, de wijn en de zongedroogde tomaten in de wok.
- Voeg de room toe en laat op een matig vuur indikken.
- Doe de scampi terug in de wokpan, meng goed met de saus, kruiden met peper en zout en dien op met pasta.
- Kan tevens opgediend worden als voorgerecht.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?