Recept 05 (0 stemmen)

Scampi met peperkoek en bigaradesaus

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Scampi's pellen en darmkanaaltje verwijderen (aantal scampi's afhankelijk van aantal personen)
  2. Peperkoek wat drogen de doven en fijn malen
  3. Scampi's in de bloem rollen
  4. Scampi's door het eiwit halen
  5. Scampi's in de fijngemalen peperkoek rollen
  6. Scampi's frituren
  7. SAUS:
  8. De suiker en het water (ZONDER omroeren!!) laten inkoken tot deze licht bruin verkleurt
  9. 2-tal minuutjes laten rusten
  10. Het sinaasappelsap toevoegen, samen met de gevogeltebouillon en de frambozenazijn
  11. Verder laten inkoken tot de gewenste dikte
  12. Afkruiden
  13. Serveer met een takje groen (vb. bieslook)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie