Scampi met Ganda ham

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Spoel de courgette en snijd ze in kleine blokjes. Snij de tomaten in 4, ontpit en ontvel ze en snijd deze ook in blokjes. Verhit 2 el solo in een pan en bak op een laag vuur eerst even de champignons en voeg dan de courgette toe. Verhit in een andere pan 1 el solo en bak gedurende 4 minuten de scampi en de gandaham, draai de scampi halverwege de baktijd.
  3. Voeg de groenten toe aan de scampi en Ganda ham.
  4. Voeg net voor het serveren de tomatenblokjes toe aan het geheel, laat even sudderen.
  5. Breng alles op smaak met pezo en wat currypoeder, naar eigen smaak.
  6. Serveer de pasta in warme diepe pastaborden en nappeer met de saus, scampi en Ganda ham. Versier met een takje koriander.
  7. Heerlijk met een knapperig stukje stokbrood.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door patteeuw - van op 11 september 2013 om 12u21

ga ik zeker proberen, thanks ;)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?