Bereidingswijze

  1. Pel de scampi en verwijder het zwarte darmkanaal, kruiden met pezo.
  2. Pel de knoflook en snipper fijn, spoel de basilicum en hak fijn.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de knoflook hierin aan, voeg de scampi toe en bak ze 1 minuut aan beide kanten.
  4. Haal de scampi uit de pan en prik ze per 3 op een satéstokje.
  5. Schil de avocado en halveer ze.
  6. Doe de avocado met 3/4 van het limoensap en de zure room in de blender, kruid met pezo en mix tot een gladde pasta, breng op smaak met pezo en eventueel nog wat limoensap.
  7. Schil de komkommer en snij in fijne blokjes.
  8. Doe de mousse in een spuitzak en verdeel deze over glaasjes, werk af met een lepeltje komkommerblokjes en fijngehakte basilicum.
  9. Leg op elk glaasje een scampisaté.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?