Recept 55***** (2 stemmen)

scampi koko

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de scampi's pellen,de tomaat en paprika ontpitten en in kleine blokjes snijden,ook de look en de sjaloten mogen fijn gesneden worden,doe nu de solo in een wokpan en doe daar de sjalot en de look in even roeren en dan mogen de scampi's erin,na even te wokken mag de paprika erin en de kruiden en dan de koko's melk even roeren en op het laatste moment mogen er de tomaten blokjes bij,de gekookte tagliatele opdraaien met een vork en mooi in het midden van het bord schikken en daar de scampi's over en om af te werken een paar takjes bieslook,smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mousie op 23 juni 2012 om 21u23

Toppie ! :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie