Ingrediënten voor 4 personen
- 5 scampi per persoon
- zout & peper
- SAUS :
- .
- 3 eetl fijngehakte munt
- 4 eetl fijngesneden peterselie
- fijngeraspte schil en sap van 1/2 citroen
- 1/2 teen knoflook, fijngehakt
- 1 eetl witte azijn
- 6 eetl olijfolie
Bereidingswijze
- Doe voor de saus de kruiden, citroenschil en -sap, knoflook en wijnazijn in 1 vijzel en stamp alles fijn; voeg langzaam al stampend de olijfolie toe tot het 1 samenhangende, iets grove massa is.
- Kook de scampi 4 minuten in licht gezouten water. Giet ze af en pel ze, laat de staartjes zitten.
- Serveer de scampi op 1 portie saus, met 1/2 citroen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?