Tomaatjes even laten uitlekken en in reepjes snijden .
Scampi eventueel pellen en darmkanaal verwijderen . ( of schoon en voorgekookt uit diepvries)
Bereidingswijze
Stoof sjalotjes in flinke scheut olijfolie zachtjes aan (niet bruinen!) Voeg knoflook toe en laat eventjes meestoven.De wijn bijgieten en paar minuten laten koken. Daarna de tomaatjes erbij, even omroeren ,scheut ketchup(naar smaak) en wat cayennepeper(weinig anders "to hot"!!)en een lepel visfond..Flesje room bijgieten en zachtjes warm laten worden (niet koken!!).Ondertussen de tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking..
De scampi zachtjes gaar laten worden in de saus (weerom: niet koken!!) Of de ontdooide scampi's warm laten worden. De pasta afgieten en onder de saus met scampi mengen .
Serveertips
In een mooi diep bord, afgewerkt met enkele blaadjes basilicum en reepjes gedroogde tomaatjes..
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (7)
Gepost door lavieke op 27 januari 2015 om 12u41
Fijn dat iemand mijn recept klakkeloos kopiëert en hier neerpent met dezelfde foto en al...
Gepost door Solo op 02 februari 2015 om 14u38
Hoi Love to Cook, kan je aan dit recept nog een bronvermelding toevoegen aub? Alvast bedankt :-)!
Gepost door Love to Cook op 02 februari 2015 om 17u13
Is meteen na de melding van die persoon toegevoegd. Is een ouder recept toen ik helaas nog geen bron vermelding deed. Sorry.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?