Recept 45**** (3 stemmen)

Scampi in romige tomatensaus met tagliatelle

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta recepten

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Sjalotjes en knoflook fijnsnijden.
  2. Tomaatjes even laten uitlekken en in reepjes snijden .
  3. Scampi eventueel pellen en darmkanaal verwijderen . ( of schoon en voorgekookt uit diepvries)
  4. Bereidingswijze
  5. Stoof sjalotjes in flinke scheut olijfolie zachtjes aan (niet bruinen!) Voeg knoflook toe en laat eventjes meestoven.De wijn bijgieten en paar minuten laten koken. Daarna de tomaatjes erbij, even omroeren ,scheut ketchup(naar smaak) en wat cayennepeper(weinig anders "to hot"!!)en een lepel visfond..Flesje room bijgieten en zachtjes warm laten worden (niet koken!!).Ondertussen de tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking..
  6. De scampi zachtjes gaar laten worden in de saus (weerom: niet koken!!) Of de ontdooide scampi's warm laten worden. De pasta afgieten en onder de saus met scampi mengen .
  7. Serveertips
  8. In een mooi diep bord, afgewerkt met enkele blaadjes basilicum en reepjes gedroogde tomaatjes..
  9. Serveer met wat salade.
  10. Bron vieke Smulweb

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door lavieke op 27 januari 2015 om 11u41

Fijn dat iemand mijn recept klakkeloos kopiëert en hier neerpent met dezelfde foto en al...

Gepost door Solo op 02 februari 2015 om 13u38

Hoi Love to Cook, kan je aan dit recept nog een bronvermelding toevoegen aub? Alvast bedankt :-)!

Gepost door Love to Cook op 02 februari 2015 om 16u13

Is meteen na de melding van die persoon toegevoegd. Is een ouder recept toen ik helaas nog geen bron vermelding deed. Sorry.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie