Recept 05 (0 stemmen)

scampi in kerriesaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid 36 ontdooide en drooggedepte scampi met peper en zout. Bak 2 minuten aan beide kanten. Neem uit de pan en bak 2 fijngesnipperde sjalotten in de pan. Voeg 2DL witte wijn en 1 visbouillonblokje toe. Kruid met de lookmix (Piet Huysentruyt) en laat even inkoken. Voeg 330 ML kokosmelk, 1 DL room en 1 granny SMITH appel in klein stukjes toe. Kruid met kerriepoeder. Laat inkoken tot de gewenste dikte en voeg de scampi opnieuw toe. Serveer met rijst en een slaatje. Werk af met fijngesnipperd bieslook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie