Altijd weten wat je gaat eten?
Scampi diabolique met pit
Bereidingswijze
- Verwarm de olie in een braadpan op een vrij hoog vuur. Kruid de scampi's met p&z..
- Bak ze aan beide kanten 3min.
- Snijd de groentjes zeer fijn en voeg ze toe samen met de look.
- Blussen met witte wijn. Voeg ook het water toe met de groentebouillon.
- Laat opkoken.
- Voeg de ketchup, tomatenpuree en de room toe, laat inkoken en goed roeren met een garde.
- voeg op het einde de chillipepers toe naar eigen smaak.
- Garneer met nog wat versgehakte peterselie.
- Dit kan geserveerd worden met tagliatelli of met brood.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Treibeltje op 12 november 2013 om 16u55
Smaakt altijd
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?