Recept 55***** (2 stemmen)

Scampi amuse

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Je kunt dit recept ook over 4 porties verdelen en als voorgerecht opdienen.
  2. Verhit 1 eetl olijfolie in een pan en bak het sjalotje glazig.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met een klein snufje chilipoeder.
  4. Blus af met een scheut witte wijn.
  5. Verkruimel het halve visbouillonblokje er bij en roer goed door.
  6. Pureer alles met een staafmixer fijn en roer dan de kookroom en peterselie er door en laat 5 minuutjes zachtjes napruttelen.
  7. Meng in een kom de scampi’s met 1 eetl olijfolie, paprikapoeder en zout en peper door elkaar.
  8. Bak ze daarna aan iedere zijde ongeveer 2 minuutjes.
  9. Schep met een lepel beetje van de saus in een amuselepel, serveer met een scampi bestrooi met nog een beetje peterselie.
  10. Lekker met brood om mee te dippen.
  11. Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 02u02

Dit recept is van leukerecepten.nl, graag credits erbij met link of recept verwijderen. Alvast bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie