Altijd weten wat je gaat eten?
Scampi amuse
Bereidingswijze
- Je kunt dit recept ook over 4 porties verdelen en als voorgerecht opdienen.
- Verhit 1 eetl olijfolie in een pan en bak het sjalotje glazig.
- Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met een klein snufje chilipoeder.
- Blus af met een scheut witte wijn.
- Verkruimel het halve visbouillonblokje er bij en roer goed door.
- Pureer alles met een staafmixer fijn en roer dan de kookroom en peterselie er door en laat 5 minuutjes zachtjes napruttelen.
- Meng in een kom de scampi’s met 1 eetl olijfolie, paprikapoeder en zout en peper door elkaar.
- Bak ze daarna aan iedere zijde ongeveer 2 minuutjes.
- Schep met een lepel beetje van de saus in een amuselepel, serveer met een scampi bestrooi met nog een beetje peterselie.
- Lekker met brood om mee te dippen.
- Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 04u02
Dit recept is van leukerecepten.nl, graag credits erbij met link of recept verwijderen. Alvast bedankt
Hoeveel sterren geef jij dit recept?