Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gr spekblokjes
- savooikool
- 3 dl vleesbouillon
- aardappelen
- 1/2 dl room
- nootmuskaat
- peper, zout
Bereidingswijze
- Laat 200gr spekblokjes uitbakken in een pan zonder vloeistof. Was en snipper savooi kool. Neem spek uit de pan en stoof in het spekvet de koolsnippers aan. Overgiet met 3 dl vleesbouillon, dek af en laat 10 min sudderen.
- Kook de aardappelen en maak puree. Plet aardappelen samen met savooikool.
- Breng alles op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
- Smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Bine123 op 14 november 2013 om 12u34
Ik pers er ook nog een teentje look bij : superlekker !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?