Saté van kleverige lamsgehaktballetjes en rode biet met munt-uiensalsa

Met dit recept voor saté van kleverige lamsgehaktballetjes met rode biet met munt-uiensalsa maak je een verrukkelijk en bijzonder saté recept!

0 (0)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De munt-uiensalsa: Pel de ui en snipper hem fijn. Hak de muntblaadjes. Meng de ui, de munt, de witte wijnazijn, 1 el olijfolie en peper. Zet in de koelkast.
  2. De lamsgehaktballetjes: Kruid het lamsgehakt met een snufje kaneel, een mespuntje korianderpoeder, een mespuntje komijn en peper. Rol balletjes van het gehakt en zet 30 minuten of langer in de koelkast. Verhit 1½ el olijfolie en bak hierin de balletjes rondom rond goudbruin.
  3. Voeg de Knorr Vloeibare Bouillon Morocco toe, de honing, de ketchup en een scheutje water en laat de saus inkoken.
  4. Snijd de rode bietjes in maantjes en maak satés met de lamsgehaktballetjes en rode biet. Serveer met de uien-muntsalsa.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?