Sate van gemarineerd varkenshaasje

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het varkenshaasje in blokjes en doe ze in een kom. Voeg de tomatenketchup, ketchap, olijfolie en knoflook toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met pezo en laat minstens 1 uur marineren. Steek de blokjes varkenshaas om en om met de partjes ui aan spiesjes. Bak de spiesjes op de barbecue.
  2. Serveer met een frisse groene salade met tomaat, vers stokbrood en een tartaarsausje.
  3. Tartaarsaus:
  4. 1/4 L mayonaise, 2 augurken (heel fijngehakt), 1 el peterselie (fijngehakt), 1/2 el bieslook (fijngeknipt), 2 tl citroensap, enkele druppels tabasco, pezo.
  5. Doe de mayonaise in een kom en roer er de andere ingredienten onder. Breng op smaak met pezo.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Monique_14 op 06 juli 2011 om 20u35

Bedankt Jackske, dan gebruik ik wel de light versie die ik in huis heb!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?