Altijd weten wat je gaat eten?
Sashimi van ZALM en TONIJN. Ingredienten zijn voor 1 persoon.
-
50 gram zalm
-
50 gram tonijn
-
1 koolblad
-
wat wakume, soort zeewier, neem anders sliertjes komkommer.
-
sojasaus
-
ijsklontjes
Bereidingswijze
- Haal de vis 15 minuten voor het opdienen uit de koelkast.
- Snij het direct in dunne plakken, het snijden gaat gemakkelijk bij
- koude vis.
- Spoel het koolblad schoon.
- Leg de ijsklontjes onder een theedoek en sla ze kapot met een deegroller.
- Doe de ijscruch in een diep bord.
- Leg het koolblad erop en schik de vis er in, plukje zeewier erbij.
- Serveren met een klein schaaltje sojasaus.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?