Ingrediënten voor 4 personen
- 2 dozen x1 sardines in olie
- 60 gram x1 tomatenpulp
- 60 gram x1 verse geitenkaas
- 20 gram x1 solo om te smeren
- 1 soeplepel x1 cognac
- 1 soeplepel x1 olijf olie
- 1 x1 snuifje zout
- 4 draaien x1 pepermolen
- 4 draaien x1 rode bessen
- 1xsnuifje x1 piment in poeder
- 1x 1 vers brood
- 1 x1 citroen
Bereidingswijze
- haal graten en vel van de uitgelekte sardines met punt van een mes, ongeveer
- 90 gram sardienen. Mix de sardienen de pulp van de tomaten, de verse kaas, de
- solo die verdeeld is in kleine stukjes, de cognac, de olijfolie, het zout, de peper
- de roze bessen en de pigment poeder. plaats in een kleine terrine en laat opstijven in
- de frigo voor 2 uur.
- besmeer sneden brood met de room en dien op met citroen.
- smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?