Recept 35*** (5 stemmen)

Sandwichbroodjes met rozijnen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gebak

tijd
100 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout.
  2. Vorm een kuiltje in het midden en giet er de melk bij. Roer om en voeg de Solo Vloeibaar toe.
  3. Kneed tot een gladde deeg en voeg de druiven toe.
  4. Kneed de deeg 5 a 10 minuten goed door.
  5. Vorm van het deeg 16 bolletjes.
  6. Schik ze op een met bloem bestoven ovenplaat en laat ze rijzen tot ze 2 maal hun oorspronkelijk volume hebben.
  7. Laat ze 40 minuten bakken in een op 180° voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 16 personen

  • 500 g bloem
  • zout
  • 50 g rozijnen
  • 11 g droge gist
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 60 g suiker
  • 3 dl melk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door peetersanne op 22 oktober 2015 om 19u02

super lekkerr juist gemaakt

Gepost door Solo op 30 oktober 2015 om 17u34

Dankje!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?