Sandwichbroodjes met rozijnen

5 (5)
100 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 16 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout.
  2. Vorm een kuiltje in het midden en giet er de melk bij. Roer om en voeg de Solo Vloeibaar toe.
  3. Kneed tot een gladde deeg en voeg de druiven toe.
  4. Kneed de deeg 5 a 10 minuten goed door.
  5. Vorm van het deeg 16 bolletjes.
  6. Schik ze op een met bloem bestoven ovenplaat en laat ze rijzen tot ze 2 maal hun oorspronkelijk volume hebben.
  7. Laat ze 40 minuten bakken in een op 180┬░ voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door peetersanne op 22 oktober 2015 om 19u02

super lekkerr juist gemaakt

Gepost door Solo op 30 oktober 2015 om 17u34

Dankje!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?