Sandwich komijnekaas met tomaat en alfalfa

Ingrediënten voor 2 personen

  • 6 kerstomaatjes
  • 2 plakjes komijnekaas 30+
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 30 g Becel met Aavocado- & limoenolie
  • 1 handje slablaadjes
  • 2 el alfalfa

Bereidingswijze

  1. Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in vieren. Snijd de korstjes van de kaas en snijd de plakken repen.
  2. Bestrijk de boterhammen met de Becel met avocado- & limoenolie. Beleg 1 boterham met de sla, de alfalfa, de tomaatjes en de kaas. Leg de andere boterham met de besmeerde kant naar beneden erop.
  3. Snijd de sandwich schuin middendoor en leg op 2 bordjes.
  4. Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?