Salsasaus

Zoek je en frisse, pittige saus voor bij je barbecue of aperitief? Deze salsa maken is makkelijk, met maar een paar ingrediënten. Heerlijk als topping of dipsaus.

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Stap 1: Snij de ui, paprika, tomaten, knoflook en chilipeper heel fijn. Stap 2: Meng de gesneden ingrediënten in een kom met de tomatenpuree en citroensap. Stap 3: Proef de saus en breng het op smaak me peper, zout en chilipoeder. Stap 4: Laat de saus afkoelen in de koelkast

Tip

Iets minder vurig? Verwijder de zaadjes uit de chilipepers voor je ze fijnsnijdt.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Bubbles&Wine op 23 augustus 2013 om 17u34

Ik heb deze net gemaakt, ik heb er wel nog een beetje tomatenstukjes met basilicum uit een blik bijgedaan om iets meer saus te hebben, lekker voor bij de zelfgemaakte gehaktballetjes als tapas :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?