Recept 45**** (21 stemmen)

Salami voor zoetebekken

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

jamieee

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - De madeira koekjes in grote stukken breken.
  2. - Smelt de chocolade au bain marie.
  3. - Voeg de boter toe en laat ze mee smelten.
  4. - Dan de chocopasta toevoegen en de pot van het vuur nemen.
  5. - De poedersuiker er goed onder mengen, zodat het geheel vaster wordt.
  6. - Dan de koekjes toevoegen en alles goed mengen.
  7. - De massa in een stuk huishoudfolie draaien, zodat het lijkt op een salami en enkele uren laten opstijven in de koelkast.
  8. - Dan de opgesteven chocoladeworst nog inwrijven met poedersuiker.
  9. (De Wereld van K3)

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door joelie op 22 maart 2015 om 14u21

Waaauuuw mega lekker ben 10 en kan dit al maken mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....!!!!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie