Salami voor zoetebekken

21 (21)
30 min

Ingrediënten voor 10 personen

  • 100 gr madeira koekjes
  • 100 gr zwarte chocolade
  • 100 gr boter
  • 100 gr chocopasta
  • 100 gr poedersuiker
  • extra poedersuiker

Bereidingswijze

  1. - De madeira koekjes in grote stukken breken.
  2. - Smelt de chocolade au bain marie.
  3. - Voeg de boter toe en laat ze mee smelten.
  4. - Dan de chocopasta toevoegen en de pot van het vuur nemen.
  5. - De poedersuiker er goed onder mengen, zodat het geheel vaster wordt.
  6. - Dan de koekjes toevoegen en alles goed mengen.
  7. - De massa in een stuk huishoudfolie draaien, zodat het lijkt op een salami en enkele uren laten opstijven in de koelkast.
  8. - Dan de opgesteven chocoladeworst nog inwrijven met poedersuiker.
  9. (De Wereld van K3)

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door joelie op 22 maart 2015 om 14u21

Waaauuuw mega lekker ben 10 en kan dit al maken mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....!!!!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?