Recept 55***** (2 stemmen)

Salade van zeeuwse mosselen met garnalen, avocado en pompelmoes

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak van de mayonaise, room, ketchup en whisky een lopende dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snij de ijsbergsla in vier gelijke delen en hol ze lichtjes uit.
  3. Kook de eieren, pel ze en snij ze met behulp van een eiersnijder in plakjes in de lengte en in de breedte.
  4. Schil de avocado en snij hem in mooie blokjes.
  5. Schil de pompelmoezen en snij ze in partjes zonder de vruchtvliezen.
  6. Leg de ijsbergsla in het midden van het bord en verdeel de mosselen, grijze garnalen, avocado, pompelmoes, tomaat en eieren er luchtig bovenop.
  7. Bestrooi met de bieslook en overgiet met de dressing.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie