Salade van vijgen en warme geitenkaas
Fijnproevers op bezoek? Met deze salade met warme geitenkaas en verse vijgen win je harten. En het leuke is: dit maak je met je ogen dicht.
20 min
Ingrediënten voor 4 personen
-
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- zeezout
- 4 vijgen
- 4 schijfjes geitenkaas
- 50 g honing
- 30 g pijnboompitten
- 200 g gemengde sla
- peper
Bereidingswijze
- Snij de vijgen open en schik er de kaas op.
- Lepel er de Solo Vloeibaar over en schuif ze in een op 180° C voorverwarmde oven tot de kaas licht smelt.
- Schik op de borden met de sla erlangs.
- Lepel er de honing en de azijn over en werk af met pijnboompitten,vers gemalen peper en grof zout.
Tip
Kies voor deze salade met geitenkaas goed rijpe vijgen uit. Dat zijn echte smaakbommetjes.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?