Recept 55***** (2 stemmen)

Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Uitproberen

tijd
27 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de venkel grondig.
  2. Verwijder stronk en bovenkant en snij in dunne plakjes.
  3. Pers de citroen uit en meng 4 eetlepels sap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was de rucola en schik aan de bovenkant van een groot bord.
  5. Leg in het midden de plakken venkel.
  6. Bestrooi met de vinaigrette. Verwarm de grill voor.
  7. Snij de kaas in plakken en leg op een bakblik dat met de Solo Vloeibaar is ingewreven.
  8. Schenk de honing er bovenop.
  9. Grill tot de bovenkant mooi bruin is.
  10. Leg de kaasplakken op de venkelsalade en garneer met wat zwarte olijven en walnoten.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door omer lahaye op 05 september 2016 om 17u29

Ziet er lekker uit - ga dit eens klaarmaken -

Gepost door Solo op 14 september 2016 om 15u13

Dankjewel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?