Salade van paprika en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De paprika in stukken snijden (als het minipaprika's zijn halveren), de uien in dikke partjes snijden. Kerstomaten halveren, komkommers grof hakken en de mozzarellabolletjes halveren.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in ene pan en fruit er de ui 2 minuten in. of tot hij wat malser wordt. Voeg de paprika's toe en bak 3 minuten mee. Schep alles in een grote mengkom en laat 10 minuten afkoelen.
  3. Voeg de tomaten en de komkommer toe samen met de rest van d eolie, het citroensap, de pijnboompitten, de veldsla en de mozzarella.
  4. Schep alle ingrediënten voorzichtig om en breng op smaak met peper en zout. Lepel er de pesto over.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?