Altijd weten wat je gaat eten?
Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn
-
vinaigrette: 3 takjes rozemarijn, 2 eetlepels rode wijnazijn, 5 eetlepels olijfolie, peper, zout
-
salade: 400 g kip (billen), 2 nectarines, 1/4 bakje rode aalbessen, 1/2 venkel met loof, 100g brood in kleine stukjes, 1 kropsla, 4 eetlepels olijfolie, peper, zout
Bereidingswijze
- Vinaigrette: Hak de rozemarijn fijn. Voeg de olie en azijn toe om een mooie vinaigrette te verkrijgen. Kruid met peper en zout.
- Salade: Snij de billen in 4 stukken van dezelfde grootte. Kruid met peper en zout. Bak de kip in een warme pan in 2 eetlepels olijfolie.
- Kruid de stukjes brood met peper en zout, meng met 2 eetlepels olijfolie en laat goudgeel kleuren in een oven op 180°C.
- Snij de venkel fijn en snij de nectarines in kleine stukken.
- Schik de sla, de venkel, de nectarines, het brood en de kip op 4 borden. Werk af met aalbessen en een beetje venkelloof. Serveer met de vinaigrette
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?