Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Vinaigrette: Hak de rozemarijn fijn. Voeg de olie en azijn toe om een mooie vinaigrette te verkrijgen. Kruid met peper en zout.
  2. Salade: Snij de billen in 4 stukken van dezelfde grootte. Kruid met peper en zout. Bak de kip in een warme pan in 2 eetlepels olijfolie.
  3. Kruid de stukjes brood met peper en zout, meng met 2 eetlepels olijfolie en laat goudgeel kleuren in een oven op 180°C.
  4. Snij de venkel fijn en snij de nectarines in kleine stukken.
  5. Schik de sla, de venkel, de nectarines, het brood en de kip op 4 borden. Werk af met aalbessen en een beetje venkelloof. Serveer met de vinaigrette

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?