Recept 45**** (2 stemmen)

Salade van geroosterde peer met amandelen en dragon

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Recepten met appel en peer

tijd
20 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kropjes little gem doormidden. Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in plakken.
  2. Grill de little gem (alleen het snijvlak, ingeborsteld met wat Solo vloeibaar) en de plakjes peer kort goudbruin. Verwarm een koekenpan zonder vetstof en rooster de amandelen kort op hoog vuur. Werk af met chilipoeder, paprikapoeder en fleur de sel.
  3. Meng de mayonaise en de zure room. Snipper de dragon en meng hem door de saus. Werk af met versgemalen peper.
  4. Verdeel de geroosterde peren en de slakropjes over borden. Dien de perensalade lauwwarm op, samen met de dressing, de uien, de Chaource-kaas en geroosterde amandelen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie