Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr kabeljauwfilet
- 100 gr grof zout
- 20 gr geplette koriander
- 10 witte asperges
- 500 gr tuinbonen
- 6 tal blaadjes romeinse kropsla
- 100 gr olijfolie
- 4 st jonge wortels
Bereidingswijze
- Snijd de kabeljauw in balkjes van 1 cm op 1,5 cm, bestrooi ze met grof zout en korianderbollen en zet ca. 10 min. in de koelkast.
- Schil de asperges en kook ze 5 min. in gezouten water met een klontje boter.
- Haal de tuinboontjes uit de peulen en pel het vliesje af.
- Snijd de wortels fijn.
- Haal de kabeljauw uit de koelkast, spoel hem af, dep droog en verdeel over de borden.
- Snijd de warme asperges in 2 en leg ze op de borden. Strooi er de worteltjes en tuinbonen over.
- Maak de little gems(romeinse sla) aan met de pittige olijfolie en wat grof zout, verdeel ze over de vis en asperges.
- Werk de salade af met bieslook.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?