Salade van asperges met kabeljauw en tuinbonen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kabeljauw in balkjes van 1 cm op 1,5 cm, bestrooi ze met grof zout en korianderbollen en zet ca. 10 min. in de koelkast.
  2. Schil de asperges en kook ze 5 min. in gezouten water met een klontje boter.
  3. Haal de tuinboontjes uit de peulen en pel het vliesje af.
  4. Snijd de wortels fijn.
  5. Haal de kabeljauw uit de koelkast, spoel hem af, dep droog en verdeel over de borden.
  6. Snijd de warme asperges in 2 en leg ze op de borden. Strooi er de worteltjes en tuinbonen over.
  7. Maak de little gems(romeinse sla) aan met de pittige olijfolie en wat grof zout, verdeel ze over de vis en asperges.
  8. Werk de salade af met bieslook.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?