Salade van artisjok, jonge spinazie, groene en witte asperges en ansjovisvinaigrette

Deze lekkere salade van artisjok, jonge spinazie, asperges en ansjovisvinaigrette wordt gecombineerd met burrata, een zachte romige kaas uit Puglia.

0 (0)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De ansjovisvinaigrette: Doe de bouillon, het eigeel, de ansjovisfilets en de twee azijnsoorten in een blender en mix op een hoge stand. Druppel er de olijfolie bij en mix op een lagere stand tot een homogene massa.
  2. De salade: Schil de asperges en kook ze in water tot ze beetgaar zijn. Koel ze onmiddellijk af in een ijsbad. Snijd de romeinse sla in 4 en grill ze in een hete grillpan.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en wentel ze dan door de ansjovisvinaigrette.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?